Handla färg online

inomhusfarg

Välkommen till Kulör.se!

Vi vill guida dig i ditt färginköp på samma sätt som man gör i en fysisk färghandel. När du handlar färg och material av oss är det viktigt att du förstår vilken typ av produkt som används till vilket målningsunderlag.

Välj därför alltid först vilken yta som skall målas, till exempel när du avser måla om en tidigare målad yta eller en ny gipsvägg:
INOMHUSFÄRG -> VÄGGFÄRG -> Gips/Målad vägg

När du gjort detta val så listas olika produkter. Alla produkter har olika egenskaper, dessa läser du om inne på produktsidan. Inne på produkt sidan står även om du bör tvätta, slippa eller grunda innan målning beroende på ditt underlag.

När du valt produkt så väljer du kulör i Kulörväljaren Kulörväljaren länkar ihop din valda produkt med din valda kulör och du kan gå vidare till kassan. I kulörväljaren kan du välja mellan Våra Vackraste-kulörer, NCS-kulörer eller skriva in en befintlig kulör du vill ha men som saknar NCS-kod.

För att göra det extra smidigt för dig som kund har vi listat tre stycken toppval i varje kategori.

Vi visar även lämpliga tillbehör eller grundfärger till den färg du valt längst ner på varje produktsida. Detta är ett hjälpmedel för att påminna dig att även handla tillbehör/verktyg så du kan utföra ditt målningsjobb på ett bra sätt.


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på info@kulor.se