Ny färgkarta från JOTUN

Jotun presenterar en ny färgkarta, STORIES, som består av tre stycken kulörpaletter. Den nya kollektionen innehåller uttrycksfulla och hoppfulla nyanser. Kulörerna är särskilt framtagna för att skapa nya och kreativa atmosfärer hemma.


HITTA KULÖRERNA HOS OSS

Längst ner i vår Kulörväljare hittar du samtliga nya kulörer från STORIES-färgkartan. Den nya färgkartan inspirerar till vackra kulörkombinationer och till förnyelse med mening. Vi rekommenderar dig att välja LADY Pure Color till dina väggar för att få det rätta djupet och känslan i kulören. Men såklart går även det även att få även dessa kulörer i många andra produkter, du hittar dem HÄR.

Nedan hittar du alla kulörer i den nya färgkartan STORIES. Kulörerna är indelade i tre olika teman.

SERENE PRESENCE

"Med fokus på minimalism och enkelhet är denna kulörpalett designad för en livsstil som värdesätter det snygga och rena. Kulörerna är mjuka, milda och meditativa och skapar en atmosfär som ger ett klart sinne och en balanserad närvaro."

a8N6xvTuc0U

CURATED LIVING

"En balanserad kombination av nostalgiska nyanser och tidsenliga kulörer gör detta tema till den perfekta utgångspunkten för en välkomponerad inredning. Den stilsäkra kombinationen av tradition och modern design bidrar verkligen till att framhäva ett personligt och kreativt uttryck."

dC-krv9ZBeY

NATURALLY GROUNDED

"Kulörerna i denna paletten hyllar det jordnära livet. Referenserna till naturen framhäver den rustika livsstilen, glädjen i handgjorda föremål och skönheten i det operfekta. Naturinspirerade kulörer är idealt när du vill ge din interiör en touch av lantlig estetik – eller få in en touch av lantbruk i hjärtat av storstaden."

-X6b-Lvcsfs