Inred din utemiljö

Utemöbler för alla

När utomhusfärgen är fixad och huset är nymålat kan det vara trevligt att förgylla trädgården eller uteplatsen med snygga trädgårdsmöbler. Vi vill tipsa om Sommarboden där du hittar ett stort utbud av utemöbler. Brukar du bjuda hem hela familjen på middag? Då kan ett stort matbord med flera sittplatser passa perfekt. Om du istället föredrar att ligga i trädgården och njuta av solen så kan en solstol eller hängmatta passa dig. Precis som du kan skapa ett mer personligt hem med hjälp av färger kan du använda dig av möbler för att visa vad du gillar och vem du är som person.

Utemöbler i olika material

Möbler för utomhusbruk tillverkas i olika material beroende på syfte och utseende. Eftersom materialen ofta skiljer sig åt genom hållbarhet och underhåll bör du därför tänka igenom vad som passar dig bäst. Hos Sommarboden hittar du utemöbler i flera olika material som:
Aluminium
Rostfritt stål
Konstrotting
Teak
Furu
Plast
Är du ute efter möbler som är lättskötta och i princip underhållsfria? Kolla då in grupperna av aluminium, rostfritt stål och konstrotting. Dessa material är enkla och rengörs med hjälp av en svamp och varmt vatten. Även plastmöbler är lättskötta och relativt underhållsfria men kan behövas tvättas av ofta. Utemöblerna i trä kommer däremot att kräva mer underhåll om du vill att de ska hålla länge.

Grillar med det lilla extra

När utemöblerna är på plats kan det vara trevligt att komplettera med en grill så att du kan njuta av nygrillat året runt. Oavsett om du föredrar att använda dig av en kolgrill, elgrill eller gasolgrill så finns det något för alla. För att ta grillningen till en ny nivå och bli kvarterets grillmästare finns det även flera tillbehör du kan ta till din hjälp. För att se ännu fler produkter som du kan behöva för att komplettera ditt hem och uteplats kika in på Sommarboden .