VISAR 1-24 (46)1 2 Sista 100 per sida

Jotun utomhusfärg

När ett hus ska målas, är det delvis för att man önskar ett visst utseende och en specifik kulör på huset, men det är minst lika viktigt med det skydd som en färgfilm ger. Vi ger råd om hur man kan tänka för att färgsätta utomhus.


Välj husfärg och kulör med omsorg

Att välja färg till ett helt hus är ett stort beslut, så välj både husfärg och kulör med omsorg. När du väljer fasadfärg från DEMIDEKK kan du vara säker på att du får en vacker kulör och att du får en färg som håller, så att du inte behöver måla om huset igen på länge. Alla DEMIDEKKs utomhusfärger testas under extrema förhållanden innan de godkänns och lanseras på marknaden.

Omgivningen och vegetationen är en viktig inspiration när du ska måla om och välja färg till hela huset. Färgnyansen ska passa bra till såväl omgivningen som husets arkitektur. Oavsett om du väljer en neutral färgsättning eller en mer vågad kombination är det viktigt att tänka på att du ska leva med husfärgen i många år. Även färgen på fönster, dörrar och detaljer sätter en personlig prägel på ditt hus. Ett lyckat färgval framhäver både arkitektur och detaljer. I vår kulörväljare för Utomhusfärger hittar du många vackra nyanser som passar i utomhusmiljö. Kulörväljaren


Jotuns utomusfärger

Med lång och bred erfarenhet på området förstår vi varför valet av att måla med Jotuns utomhusfärger från DEMIDEKK-sortimentet faller sig helt naturligt.
Se gärna filmen för att veta mer om samt varför Jotun just är världsledande producenter av färg.

txchsCvZjHU

Våra utomhusprodukter från Jotun