Betong och putsfärg

Putsfärg och betongfärg utomhus kan hjälpa dig att förnya och skydda dina betongytor. Vi erbjuder olika typer av färg för olika typer av ytor och underlag. Vissa är speciellt utformade för golv, medan andra är lämpliga för väggar eller trappor. Oavsett vilket underlag du har kan du hitta rätt färg här under som passar dina behov. När du målar med betongfärg utomhus är det viktigt att förbereda ytan genom att rengöra den ordentligt och reparera eventuella skador. Använd rätt målningsverktyg och följ tillverkarens instruktioner noggrant för att uppnå bästa resultat. Applicera flera lager för att få önskad täckning och se till att ytan är helt torr och härdad innan du skyddar den med en ytskyddsbehandling. Regelbundet underhåll kommer att förlänga färgens hållbarhet och utseende över tid. Utforska vårt sortiment idag och upptäck hur du kan förvandla dina utomhusytor till attraktiva och skyddade områden.


En obehandlad betong/putsyta behandlas lämpligast med JOTUN MUR SILIKAT FÄRG, följ systemet där du börjar att grunda med JOTUN SILIKAT MURPRIMER.

En tidigare målad yta, där man är osäker på vilken ytbehandling som har använts tidigare, behandlas lämpligast med Mur Drytech färgsystem. Beronde på ditt underlags skick används JOTUN DRYTECH MURFILLER för att fylla upp, JOTUN DRYTECH MUR PRIMER som grund och JOTUN DRYTECH MURFÄRG som slutstrykning.