Nordsjö Utomhusfärg

Vitt trähus med färg från Nordsjö

Att måla om fasaden på ett helt hus är ett väldigt roligt och spännande projekt, samtidigt ska man ha med sig att det är omfattande och tar sin tid. Därför vill du vara säker på att färgen du målar med faktiskt håller så länge som möjligt.
Nordsjö One Super Tech har en hållbarhet på upp till 16 år. Den släta och hårda ytan som fasaden får - gör att det fastnar minimalt med smuts. Det som fastnar spolas bort när det regnar och den rena ytan utgör en dålig grogrund för alger och mögel att fästa. Nordsjö One Super Techs självrengörande egenskaper hänger samman med att färgen innehåller en speciell typ av nanopartiklar.

Här i Norden har vi höga krav på vår fasadfärg. Det krävs en slitstark och skyddande utomhusfärg som klarar av vår klimat. Vi önskar ett långvarigt och hållbart resultat, dels för miljön men även för husägarens ekonomi.
Att tänka på miljön när man målar om är självklart viktigt. Men det finns även andra saker som är betydelsefulla för att projektet ska bli hållbart, att du är redo att ta dig an det. För att resultatet ska bli som bra som möjligt är det viktigt att du känner dig påläst, motiverad och väl förberedd. Har du helt ny obehandlad panel kan du läsa vår guide för just det här:

Guide, Måla obehandlad panel

Nordsjö One Supertech
- Går att bryta i en mängd olika kulörer
- Självrengörande
- Extrem hållbarhet i glans och kulör
- Fantastisk täckförmåga
- Hållbarhet upp till 16 år

Köp Nordsjö One Super Tech HÄR!