CANVAS - ny färgkarta från Jotun

Jotun presenterar en ny färgkarta, CANVAS. Som en hyllning till färgläran presenterar LADY nu 23 vackra interiörkulörer för 2024. Kollektionen reflekterar skönheten som finns i naturens egen palett, och är designad för att ge dig inspiration och bra färgråd.


Låt dig inspireras av filmen, nedan presenterar vi ett urval av de nya kulörerna

YwNRRoIcqSk

Inspirerat av naturen

Vi ser en stadigt växande global trend för lugnande och harmoniska kulörkombinationer sammansatta på ett sofistikerat sätt. Som svar på detta erbjuder Jotuns nya färgkarta ett brett utbud av naturens egna gröna toner, samt fräscha blå toner och mjuka grå nyanser som påminner om de meditativa effekter vi finner i himmel och hav. Kollektionens bruna och beiga toner ger jordighet, värme och trygghet, medan utvalda nyanser av gult bidrar med glädje och optimism.
Vägg: LADY Pure Color 7386 Pistachio

Varm och jordnära

Jord och sand, snäckor och stenar… Naturen bjuder på många fler kulörer än grönt. Solida jordtoner, dämpade gula nyanser och varma röda kulörer kan ge associationer till storslagna landskap av fjäll och öken. Vackra miljöer som glöder vackert i soluppgången.
Vägg: LADY Pure Color 20217 Muted Coral

Ut i det blå

Kulörnyheten True Blue är en frisk och ren blåton med omedelbara associationer till himmel och hav. Som den perfekta partnern till neutrala Klassisk Vit, demonstrerar den hur små inslag av färg har en transformerande effekt på interiören..
Vägg: LADY Pure Color 4947 True Blue

HITTA KULÖRERNA HOS OSS

Längst ner i vår Kulörväljare hittar du samtliga 23 nya kulörer från CANVAS-färgkartan. Den nya färgkartan inspirerar till vackra kulörkombinationer. Vi rekommenderar dig att välja LADY Pure Color till dina väggar för att få det rätta djupet och känslan i kulören. Men såklart går även det även att få även dessa kulörer i många andra produkter, du hittar dem HÄR.